Bad Piggies ontvangt binnenkort Road Hogs update

Er zijn inmiddels meerdere Angry Birds games te downloaden. Het populaire spelletje is ook al enkele jaren op de markt, waardoor er soms vernieuwing nodig is. Er is ook een variant, waarbij je de groene varkens speelt. Deze Angry Birds game heet Bad Piggies. Rovio heeft deze game in september online gezet. Al snel werd de Angry Birds variant veelvuldig gedownload.

Rovio heeft afgelopen week een promotiebericht op Twitter geplaatst. De game ontvangt een update, die Road Hogs wordt genoemd. Uit de naam en de trailer valt op te maken dat deze update voor een andere gameplay zorgt. Het lijkt erop dat het een race spelletje wordt. Je moet met onderdelen enkele wagens bouwen. Vervolgens kun je de groene varkens naar een bepaald punt vervoeren.

Rovio maakte niet bekend wanneer de update zal uitkomen. Preciezer dan “coming soon” is het niet geworden. De entertainment producent probeert de groene varkens als eigen karakters weg te zetten. Rovio kan deze figuren dan ook gebruiken voor marketingdoeleinden. Wellicht zie je de Bad Piggies binnenkort op de broodtrommels of T-shirts verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *