Angry Birds Rio deze week gratis te downloaden voor iOS

Er zijn inmiddels meer dan vijf verschillende Angry Birds edities uitgebracht. Een van de eerste was Angry Birds Rio. Deze week kun je de game gratis downloaden voor zowel de iPad als iPhone. Angry Birds Rio speelt zich af in Brazilië en is gelijktijdig met de animatiefilm Rio uitgekomen. De film heeft er natuurlijk voor gezorgd dat de applicatie meer downloads kreeg.

Angry Birds Rio is aankomende week dus gratis te downloaden. Normaliter kost de iPhone game €0.79, terwijl je voor de iPad applicatie €2,69 neertelt. Daarnaast kun je nog in-app aankopen doen. Je kunt verschillende tools kopen en het maximale aankoopbedrag is maar liefst 20 euro.  Angry Birds Rio lijkt qua gameplay erg op de normale editie. Je moet in deze game echter de vogels uit hun kooien bevrijden.

In de andere Angry Birds games moet je echter de groene varkens verslaan. Daarnaast zijn er ook andere soundtracks aanwezig. Rovio heeft onlangs de game een update gegeven. In Angry Birds Rio kun je nu power-ups kopen, zodat je de game nog beter kan spelen. Download de applicatie nu gratis in de Appstore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *