Er zijn verschillende Angry Birds bordspellen, maar dit artikel gaat over de On Thin Ice (glad op ijs) editie. Je kunt dit bordspel met twee tot vier personen spelen. Het is niet alleen leuk voor de kinderen, als volwassene kun je er ook plezier aan beleven. De minimumleeftijd is 5 jaar en ouder, want er zitten kleine onderdelen bij. Je kunt het Angry Birds bordspel aanschaffen bij verschillende speelgoedwinkels, maar wij hebben een aanbieding voor je uitgekozen. Op deze pagina is een actie te vinden, waarbij je slechts €24,99 voor het Angry Birds bordspel betaalt.

Wil je graag weten waar je het Angry Birds bordspel goedkoop kunt kopen en wat andere gebruikers ervan vinden? Lees dan verder in het artikel, want wij hebben alles voor je uitgezocht!

Wat vinden gebruikers van Angry Birds bordspel – On Thin Ice?

Je bent niet de enige die een Angry Birds bordspel gaat aanschaffen, want vele ouders gingen je voor! Er zijn gebruikers die het bordspel al hebben gespeeld en we hebben enkele reviews voor je vergeleken. Deze reviews zijn afkomstig van (groot)moeders, die het spel hebben aangeschaft voor de kinderen. Ze zijn erg te spreken over het Angry Birds bordspel!

Enkele moeders zeggen het volgende:
“Mijn zoon houdt van Angry Birds en speelt het spel vaak op de iPad. Hij wilde het Angry Birds bordspel echter ook hebben om nog meer plezier eraan te beleven. Hij is erg blij met het speelgoed en ik ook, omdat Twan nu niet meer zoveel achter de iPad zit. Het is erg goed voor kinderen om de “traditionele” manier te spelen.”

“Ik heb dit voor mijn zoon zijn verjaardag gekocht en hij vindt het geweldig. Mijn zonen zijn 7 en 9 jaar oud en ze vinden het spel leuk en uitdagend. Ik heb het Angry Birds bordspel ook voor de 5-jarige zoon van een vriend gekocht, hij vindt het ook geweldig!”

“Het is vrij moeilijk om een stellage op te bouwen, omdat het uit allemaal kleine onderdelen bestaat. Het lijkt erop dat de bedenkers er niet goed over hebben nagedacht. Een Angry Birds bordspel kan daarom wel eens frustrerend zijn. Toen de stellages eenmaal stonden, hebben mijn kinderen er toch leuk mee kunnen spelen.”

Voordelen:
– Creativiteit kwijt kunnen (zelf stellages bedenken)
– Eindeloos speelplezier
– Goede kwaliteit materiaal

Nadelen:
– Stellages (het bouwen kost veel tijd en is niet eenvoudig)
– Relatief duur

Uiteraard is een Angry Birds bordspel duurder dan de applicatie op de iPad. Kinderen kunnen er echter veel plezier aan beleven en zitten zo niet de hele tijd achter een scherm. Gelukkig hebben we een aanbieding voor je kunnen vinden, waardoor het Angry Birds bordspel toch iets voordeliger wordt.

Angry Birds bordspel kopen

Je wilt graag een Angry Birds bordspel kopen, maar je bent waarschijnlijk op zoek naar een voordelige aanbieding. We hebben meerdere speelgoedzaken met elkaar vergeleken en zo een passende aanbieding kunnen vinden. Bij Bol.com betaal je voor het Angry Birds bordspel – On Thin Ice namelijk €27,99. We hebben echter een actie uitgezocht, waarbij het spel slechts €24,99 kost. Dit is een verschil van 3 euro, maar toch een leuke besparing!