Er zijn meerdere varianten van het Angry Birds bordspel, maar dit artikel gaat over de Knock on Wood editie. Dit bordspel is geschikt voor twee tot vier spelers en het kan zorgen voor een leuk avondje speelplezier! De leeftijd die wordt aangeraden is 5 jaar en ouder. Het Angry Birds bordspel kan worden aangeschaft bij verschillende retailers, maar we hebben een aanbieding voor je uitgekozen. Op deze pagina kun je het Angry Birds bordspel voor slechts €23,99 kopen.

Net als op een smartphone is het de bedoeling om de vogels te lanceren met een katapult. Wil je graag weten hoe dit Angry Birds bordspel werkt en wat andere gebruikers ervan vinden? Lees dan verder in het artikel, want wij hebben het voor je uitgezocht.

Wat vinden gebruikers van Angry Birds bordspel – Knock on Wood?

Je bent niet de eerste die een Angry Birds bordspel gaat aanschaffen, maar ook zeker niet de laatste. Er zijn gebruikers die het bordspel al hebben getest en we hebben enkele recensies voor je uitgezocht. De recensies zijn afkomstig van moeders, die het spel hebben aangeschaft voor hun kinderen. Ze zijn erg te spreken over het Angry Birds bordspel! Een moeder zegt bijvoorbeeld: “Mijn zoon (5) bouwt er vooral allemaal leuke constructies mee, dus je kan je er ook prima zelf mee vermaken zonder speelmaatje. Een geinig spelletje, best lastig om een beetje goed te richten. De beestjes zijn mooi gemaakt.”

Voordelen:
– Eindeloos speelplezier
– Goede kwaliteit materiaal
– Grappig en mooi gemaakt

Nadelen:
– Heeft oefening nodig (het lanceren van Angry Birds is niet eenvoudig)
– Relatief duur

Het laatste nadeel is echter te verwaarlozen. Een computergame is namelijk ook niet goedkoop en daarbij is Angry Birds bordspel ook nog goed voor de ontwikkeling van het kind. Gelukkig hebben we een aanbieding, die het bordspel toch iets goedkoper maakt!

Angry Birds bordspel kopen

Je wilt graag een Angry Birds bordspel kopen, maar je bent waarschijnlijk op zoek naar een voordelige aanbieding. We hebben meerdere retailers met elkaar vergeleken en hebben zo een geschikte actie kunnen vinden. Bij Bol.com betaal je voor het Angry Birds bordspel – Knock on Wood namelijk €25,99. We hebben echter een aanbieding uitgezocht, waarbij het spel slechts €23,99 kost. Ook al is het maar een verschil van 2 euro, het is toch een leuke besparing!