Rovio, het bedrijf achter Angry Birds, heeft verschillende edities van deze game uitgebracht. De laatste editie speelt zich af in de ruimte en heet daarom ook Angry Birds Space. In het heelal is geen zwaartekracht aanwezig, waardoor trouwe spelers hun tactiek moesten aanpassen. Deze game brengt ook een nieuw Angry Birds bordspel met zich mee. Dit artikel gaat over het Angry Birds bordspel – in de ruimte. Er zitten kleine onderdelen in de doos, dus de leeftijd die wordt aangeraden is 5 jaar en ouder.

Het bordspel kan door door 2 tot 4 personen worden gespeeld. Je kunt het Angry Birds bordspel kopen bij verschillende online retailers en speelgoedzaken. Wij helpen je graag met je zoektocht en laten je daarom profiteren van een aanbieding. Op deze pagina is een actie te vinden, waarbij je slechts €24,95 voor het Angry Birds bordspel betaalt.

Ben je benieuwd naar de meningen van andere gebruikers en wil je graag weten waar je het Angry Birds bordspel goedkoop kunt kopen? Stop dan niet met lezen, want wij hebben de juiste informatie voor je geselecteerd!

Wat vinden gebruikers van Angry Birds bordspel – in de ruimte?

Je bent niet de enige die een Angry Birds bordspel gaat aanschaffen, want vele ouders gingen je voor! Meestal zijn het de (groot)moeders die het spel aanschaffen voor de kinderen. Ze laten soms ook een review achter voor andere consumenten. Dit is een belangrijk hulpmiddel voor een aankoop, want een review bevat beoordelingen over het spel, het gebruik en de kwaliteit. We hebben enkele reviews voor je vergeleken en zien dat kopers erg tevreden zijn over het Angry Birds bordspel!

Hieronder zijn enkele reviews te lezen:
“Mijn zoon wordt binnenkort 7 jaar en hij houdt van Angry Birds. Hij vindt het geweldig om met dit Angry Birds bordspel te spelen. Ik vind het spel goed, omdat het behendigheid en hersenen vereist. Je moet nadenken tijdens het spelen en het Angry Birds bordspel is beter dan alle elektronica. Meestal houd ik niet van spellen met veel onderdelen, maar deze zijn groot genoeg en we zijn er nog geen kwijt geraakt.”

“We gaven dit aan onze 6-jarige dochter voor haar verjaardag. Ze heeft al het Angry Birds bordspel Knock on Wood en ze vindt dit spel geweldig! Deze versie viel echter heel erg tegen. Sommige onderdelen zijn niet helemaal recht, waardoor ze niet blijven staan. Het is moeilijk om de stellages van de opdrachten na te bouwen. Je kunt beter een ander Angry Birds bordspel kopen!”

“Mijn zoon heeft dit Angry Birds bordspel gekregen voor zijn vijfde verjaardag. We waren erg benieuwd naar het spel en wilden het graag met zijn allen spelen. Het design van de blokjes maakte het soms onmogelijk om aan de opdrachten te voldoen. Jammer! Mijn zoon heeft toch genoeg plezier, omdat hij volgens zijn eigen regels speelt. Hij is erg creatief en bouwt zijn eigen stellages.”

Voordelen:
– Grote onderdelen
– Urenlang speelplezier
– Goed voor ontwikkeling (nadenken)

Nadelen:
– Stellages (erg moeilijk en soms bijna niet na te bouwen)
– Ander Angry Birds bordspel is leuker

Uit de reviews van deze ouders blijkt dat ze de Angry Birds – in de ruimte editie minder leuk vinden. Ze vinden een ander Angry Birds bordspel meer geschikt voor kinderen. De stellages waren daar bijvoorbeeld makkelijker na te bouwen. Wil je graag een ander Angry Birds bordspel kopen? Kijk dan even op deze pagina.

Angry Birds bordspel kopen

Je wilt graag een Angry Birds bordspel kopen, maar wilt natuurlijk niet meer betalen dan nodig is. We hebben daarom enkele speelgoedzaken met elkaar vergeleken op de prijs en levering. Uiteindelijk hebben we een voordelige aanbieding kunnen selecteren, waarbij het spel binnen 1 a 2 dagen geleverd kan worden. Je betaalt slechts €24,99 voor het Angry Birds bordspel – Space!